sobota 26. januára 2008

Vtipy

Stretnú sa traja kamaráti s menami:Opľul,Nikto a Šibnutý.Opľul opľul Šibnutého a ten sa hneď sťažuje na polícii:"Pán policajt,opľul ma Opľul."Policajt vraví:"A videl to niekto?"Šibnutý vraví:"Samozrejme veď Nikto."A policajt:"A nie ste vy náhodou šibnutý?"A Šibnutý na to:"Pán policajt, my sa poznáme?"

Vojde chlapík do obchodu a vraví babke čo stojí pred ním:"Babka uhnite!"A babka uhnila.

Stojí pred zrkadlom a zmenšuje sa to.Čo je to?Dieťatko sa češe škrabkou na zemiaky.

Jožko kričí z vane:Mami tá voda je horúca,čo horúca priam vriaca!A z kuchyne sa ozve:A čo si myslíš že ťa zjeme surového?

Taký malý chlapček ako ty sa nemá hrať so zápalkami.Ujo ja sa nehrám,potrebujem si zapáliť cigaretu...

Janko,veď to sú jedovaté huby.To nie sú pre mňa ale pre pani učiteľku.

Manželka išla na služobnú cestu.Otecko ráno zobudí synčeka a vedie ho do škôlky.V prvej škôlke im povedia:Ale to dieťa sem nepatrí.Tak idú do druhej škôlky.Tam sa situácia opakuje.Idú do tretej a tam zase.V štvrtej tak isto a potom Ferko povie:Ocko ešte jedna škôlka a ja zmeškám do školy!

Keď budeš zlá zožerie ťa vlk tak,ako zožral červenú čiapočku!Straší babka vnučku.Babi ale nezabudni koho zožral skôr.Povedala vnučka.

Pohrebná služba išla po ceste a vypadla im z auta mŕtvola.Ide auto a vodič cíti ako mu niečo treslo pod autom.Uvidel mŕtvolu tak sa zľakol a hodil ju do poľa.Ide kombajn a kombajnista vidí ako pokosil mŕtvolu.Kombajnista za zľakol a tak hodil mŕtvolu do kríkov.Bol veľký lov a jeden poľovník strelil do kríkov a šiel sa ta pozrieť.Našiel telo.Už sa to nedalo ututlať a tak zavolal sanitku.Príde poľovník do nemocnice a pýta sa doktora na zdravotný stav chlapa ktorého postrelil.Doktor mu na to povie:Bola to fuška ale bude žiť!

Policajt vraví kolegovi:Môj syn nemá ani pol roka a už sedí.A druhý na to:Heeeej a za čo?

Vykukne krokodíl z vody na rybára a hovorí:No tak ako berú berú?Ale kdeže ani ťuk.Vraví rybár a krokodíl na to:Tak sa na to vykašli a poď si zaplávať.

Sedia dve sovy na vetve.Prvá sa otočí a urobí:Huuuu,huuuu.A druhá na to:Joj,ale som sa zľakla.

Pýta sa myška maminky:Mami čo je to ten jed na myši?A maminka na to:Vieš to je ako mačka v prášku.

Žiadne komentáre: